Kvix logo hvid

ISHUS

Hos Kvix har vi et stolt partnerskab med Ice Bakers.
Vi er begejstrede for at kunne præsentere vores kunder for en enestående isoplevelse, der er 100% plantebaseret.

Ice Bakers er lokaliseret i det betagende naturskønne Thy, hvor deres hengivne mission er at udvikle de mest fantastiske isdesserter til alle iselskere i Danmark.

BÆREDYGTIG IS

Hos Kvix er vi dedikerede til at forkæle vores kunder med produkter af allerhøjeste kvalitet, og Ice Bakers leverer præcis det med deres nøje udvalgte plantebaserede og naturlige ingredienser. 

Dette betyder, at du kan nyde en lækker is, der ikke kun tilfredsstiller dine smagsløg, men også støtter en miljø- og dyrevenlig tilgang til isproduktion.

Lækre smagsvarianter

Uanset om du foretrækker klassiske smagsvarianter med vanilje, chokolade og jordbær – eller ønsker at udforske de spændende kombinationer af frugter, nødder og andre lækre smage. Vil du med garanti finde noget i vores ishus, der passer til dig og dine præferencer. 

Ice Bakers’ isdesserter er skabt med omhyggelighed og kreativitet, hvilket giver dig en unik og forfriskende smag hver gang og i hvert eneste bid. Ved at vælge Ice Bakers’ isdesserter, støtter du desuden også en mere bæredygtig fremtid, og du kan nyde din is med god samvittighed.

BESØG ISHUSET HOS KVIX

Så tag en tur forbi Kvix og lad os forkæle dig med en himmelsk isoplevelse med Ice Bakers’ plantebaserede isdesserter. Vi er overbeviste om, at du vil blive fortryllet af at opleve den bedste is, som Thy har at tilbyde. 

Nyd din is på vores placering ved havnen, og lad dig forføre af den betagende fjordudsigt, mens du fordyber dig i en verden af lækre og bæredygtige smagsoplevelser.

Holdet hos Kvix
Billeder taget af Bertel Bolt
Nanna Saugbjerg
Ejer
Billeder taget af Bertel Bolt
Rikke Rysgaard
Højre hånd

Your Order

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

Download vores nye app!

Gør det endnu nemmere for dig selv, ved at hente appen, så du kan bestille hurtigt og enkelt!

Download til IOS

Download til Andriod

[pwaforwp-add-home title="Hent appen her!"]

Find steder nær dig

Find et sted i nærheden af dig med mulighed for levering eller afhentning lige nu.